ONZE LED SCHERMEN

FULL COLOUR TEKSTKAR

Onze full colour LED aanhanger (tekstkar) met full colour LED scherm straalt een en al kwaliteit uit. Deze volledig door ons ontwikkelde en geproduceerde LED aanhanger heeft alleen de beste onderdelen en is “made in Holland”.

BEKIJKEN

DYNAMISCHE VERKEERSBORDEN

Deze eenvoudig te programmeren digitale verkeersborden gaan bijdragen aan een veiligere omgeving tijdens het uitgaan en starten van de school. Deze borden kunnen wij met elk type en grootte LED pixel uitvoeren.

BEKIJKEN

SIGNALERING SYSTEEM
MAVITD

De MAVITD serie is een innovatief LED voertuig signaleringsysteem. Dit LED display systeem is ontwikkeld op basis van het conventionele signalering systeem waarbij de borden handmatig worden gewisseld.

BEKIJKEN

MULTISIGN

De MultiSign verkeersborden om op dynamische en flexibele wijze te communiceren voor een opvallende en veilige verkeersaanduiding.

BEKIJKEN

MULTISIGN CUBE

De MultiSign CUBE voor een tijdelijke, flexibele, opvallende en veilige verkeersaanduiding. 

BEKIJKEN

DIGITAAL LED STOEPBORD

Ons compacte en verplaatsbare digitale LED stoepbord is multifunctioneel inzetbaar. Ons digitale LED stoepbord kan zowel met een enkel- als dubbelzijdig LED scherm.

BEKIJKEN
LedXtra - LED Displays - Mastscherm

MASTSCHERM

Een groot LED scherm verhoogt de attentiewaarde van uw digitale buitenreclame aanzienlijk. Wij ontwikkelen en leveren complete digitale LED schermen.

BEKIJKEN
LedXtra - LED Displays - Reclamezuil

DIGITALE RECLAME ZUIL

Wij leveren alle soorten en maten digitale (LED) reclamezuilen. Ook uw bestaande reclamezuil kunnen wij aanpassen door er een op maat gemaakt LED scherm(en) in te monteren.

BEKIJKEN
LedXtra - LED Displays - Digitaal LED Scoreboard

SCOREBOARD TRADITIONEEL

Wij leveren digitale scoreborden voor vrijwel elke sport. Al onze scoreborden zijn door onszelf getekend, ontwikkeld en volledig op maat te bestellen, naar keuze met een enkel-, dubbel-, of zelfs viervoudig display in elke gewenste hoogte.

BEKIJKEN

SCOREBOARD TRADITIONEEL MET LED SCHERM

Een scorebord is in veel gevallen het visitekaartje van een sportclub. Tijdens een wedstrijd wordt de aandacht van toeschouwers vaak naar het scorebord getrokken.

BEKIJKEN

FULL COLOUR SCOREBORD

Met een full colour scorebord geeft u uw scores extra glans. Niet alleen worden de scores en wedstrijdtijd in full colour weergegeven maar uw scorebord biedt ook de ruimte voor advertenties, opstellingen en elke informatie die u maar wenst.

BEKIJKEN
LedXtra - LED Displays - Tijd-enTemperatuur

TIJD – EN TEMPERATUUR DISPLAYS

Of het nu gaat om tijd-, temperatuur- of vochtigheidsdisplays, wij leveren alle displays op maat in elke gewenste hoogte en met displayhoogte tot max. 115 cm.

BEKIJKEN
LedXtra - LED Displays - Tijd-en-Aftelklok

TIJD- EN AFTELKLOK

Bent u op zoek naar een tijdklok of aftelklok? Wij leveren diverse afmetingen, allen uitgevoerd in een metalen behuizing, IP65 waterdicht en een brightness >6000 cd.

BEKIJKEN

TEMPERATUUR- en vochtmeter 

Bent u op zoek naar een temperatuur- of vochtmeter? Wij leveren diverse afmetingen, allen uitgevoerd in een metalen behuizing, IP65 waterdicht en een brightness >6000 cd..

BEKIJKEN