Wij leveren digitale scoreborden voor vrijwel elke sport. Al onze scoreborden zijn door onszelf getekend, ontwikkeld en volledig op maat te bestellen, naar keuze met een enkel-, dubbel-, of zelfs viervoudig display in elke gewenste hoogte. 

Onze experts kunnen u hierin ook deskundig adviseren. Door de stevige metalen behuizing kunnen de scoreborden ook tegen een stootje.

Uw scorebord is eveneens uit te breiden met een stevige metalen plaat waarop sponsoruitingen kunnen worden geplaatst. In overleg met u bepalen we de juiste afmeting hiervan. Uw scorebord wordt door ons voorzien van een degelijk en stevig ophangsysteem.

Voordelen van een scorebord

  • Duidelijk leesbare score en wedstrijdklok
  • Zichtbaar vanaf 50 – 150 meter afhankelijk van cijfergrootte
  • Lange levensduur tot 100.000 branduren
  • Energiezuinige LED’s
Specificaties

Afhankelijk van de gemaakte keuzes kunnen de specificaties verschillen. Deze producten worden geheel naar uw specifieke wens op maat voor u geproduceerd. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te inventariseren en uw op maat gemaakte LED display in productie te nemen.

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN VAN EEN SCOREBORD?

Of het nu gaat om een traditioneel scoreboard, een scoreboard met LED scherm of een Full Colour Scoreboard, de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze welk scoreboard het beste bij uw vereniging past.

Vrijblijvend advies

Gerelateerde producten

SCOREBOARD TRADITIONEEL MET LED SCHERM

Een scorebord is in veel gevallen het visitekaartje van een sportclub. Tijdens een wedstrijd wordt de aandacht van toeschouwers vaak naar het scorebord getrokken.

BEKIJKEN

FULL COLOUR SCOREBOARD

Met een full colour scorebord geeft u uw scores extra glans. Niet alleen worden de scores en wedstrijdtijd in full colour weergegeven maar uw scorebord biedt ook de ruimte voor advertenties, opstellingen en elke informatie die u maar wenst.

BEKIJKEN