Of het nu gaat om tijd-, temperatuur- of vochtigheidsdisplays, wij leveren alle displays op maat in elke gewenste hoogte

Al onze displays zijn waterdicht (IP65) en hebben een lichtopbrengst van >6000 cd. Uiteraard uitgevoerd in een stevige metalen behuizing en zowel geschikt voor indoor- en outdoorgebruik. Eventueel uit te breiden met extra sensoren.

Voordelen van temperatuur- en vochtmeter

Zowel in- als outdoor toepasbaar

  • Duidelijk leesbaar
  • Waterdicht IP65
  • Compacte behuizing
  • In te bouwen
Specificaties

Afhankelijk van de gemaakte keuzes kunnen de specificaties verschillen. Deze producten worden geheel naar uw specifieke wens op maat voor u geproduceerd. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te inventariseren en uw op maat gemaakte LED display in productie te nemen.

WAT ZIJN DE KOSTEN VAN EEN TEMPERATUUR- VOCHTMETER?

 Zowel onze tijd-, aftelklokken temperatuur- en vochtmeter zijn op maat te leveren en volgens het model dat u wenst. Geef ons uw voorkeuren door en wij kunnen u een op maat gemaakte prijs geven voor uw display.

Offerte aanvragen

Gerelateerd product

LedXtra - LED Displays - Tijd-en-Aftelklok

TIJD- EN AFTELKLOK

Bent u op zoek naar een tijdklok of aftelklok? Wij leveren diverse afmetingen, allen uitgevoerd in een metalen behuizing, IP65 waterdicht en een brightness >6000 cd.

BEKIJKEN
LedXtra - LED Displays - Tijd-enTemperatuur

TIJD – EN TEMPERATUUR DISPLAYS

Of het nu gaat om tijd-, temperatuur- of vochtigheidsdisplays, wij leveren alle displays op maat in elke gewenste hoogte.

BEKIJKEN