Bent u op zoek naar een tijdklok of aftelklok? Wij leveren diverse afmetingen, allen uitgevoerd in een metalen behuizing, IP65 waterdicht en een brightness >6000 cd.

Onze klokken kunnen uitgevoerd worden met een buzzer die aangeeft dat de tijd om is. Vraag naar de mogelijkheden aan één van onze accountmanagers of stuur een mail naar info@ledxtra.nl

Voordelen van tijdklok en aftelklok

  • Zowel in- als outdoor toepasbaar
  • Duidelijk leesbaar
  • Waterdicht IP65
  • Compacte behuizing
  • In te bouwen
Specificaties

Afhankelijk van de gemaakte keuzes kunnen de specificaties verschillen. Deze producten worden geheel naar uw specifieke wens op maat voor u geproduceerd. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te inventariseren en uw op maat gemaakte LED display in productie te nemen.

LedXtra - LED Displays - Tijd-en-Aftelklok-vrijstaand

WAT ZIJN DE KOSTEN VAN EEN TIJDKLOK EN AFTELKLOK?

 Zowel onze tijd-, temperatuur en aftelklokken zijn op maat te leveren en volgens het model dat u wenst. Geef ons uw voorkeuren door en wij kunnen u een op maat gemaakte prijs geven voor uw display.

Offerte aanvragen

Gerelateerd product

LedXtra - LED Displays - Tijd-enTemperatuur

TIJD – EN TEMPERATUUR DISPLAYS

Of het nu gaat om tijd-, temperatuur- of vochtigheidsdisplays, wij leveren alle displays op maat in elke gewenste hoogte.

BEKIJKEN

TEMPERATUUR- en vochtmeter 

Bent u op zoek naar een temperatuur- of vochtmeter? Wij leveren diverse afmetingen, allen uitgevoerd in een metalen behuizing, IP65 waterdicht en een brightness >6000 cd..

bekijken