LedXtra is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling, levering en montage van LED schermen in elk formaat dat u wenst tot een maximum van 20m2.

Onze schermen worden uitsluitend voorzien van A-kwaliteit onderdelen waardoor een lange levensduur en lage storingsgraad gegarandeerd is. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen in kaart te brengen en een passende oplossing te bieden. Hiervoor hebben wij een team van specialisten in eigen huis, die vanaf de tekentafel tot aan de werkplaats uw scherm volledig in onze eigen vestiging in Heteren ontwerpen en bouwen. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet waardoor wij altijd op de hoogte zijn van de laatste innovaties op het gebied van LED.

Service en garantie staan bij ons hoog in het vaandel, waardoor u verzekerd bent van een product met een lange levensduur dat voldoet aan al uw wensen. Wilt u advies op maat? Neemt u dan vandaag nog contact op met één van onze accountmanagers voor een advies en offerte afgestemd op uw wensen.

Hoe werken wij?

Als u overweegt een LED scherm aan te schaffen gaan wij met u in gesprek om uw wensen te inventariseren. Vervolgens gaan wij aan de slag en ontwerpen en engineeren het scherm zoals u dat wilt. Tijdens dit traject, en tijdens het gehele proces, blijven wij met u in gesprek.

Na goedkeuring van het ontwerp gaan wij uw scherm bouwen. Dat gebeurd door onze bekwame medewerkers in onze eigen werkplaats. Zodra uw scherm gereed is wordt het uitvoerig getest en gecontroleerd voordat het onze werkplaats mag verlaten. In overleg met u bepalen we vervolgens waar en wanneer het geplaatst moet worden. Uiteraard hoort een uitgebreide instructie over de werking van het scherm bij onze aflevering. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

LedXtra - LED Displays - Service

IK WIL GRAAG ADVIES

Bij de aanschaf van een LED scherm is de grootste uitdaging de keuze van het formaat, de pixel en type led. De informatie hierboven beschreven moet kunnen bijdragen aan de juiste keuze. Zorg dat er voldoende informatie beschikbaar is voor het bepalen en laat je informeren door een professional!

Vrijblijvend advies