Met een full colour scorebord geeft u uw scores extra glans. Niet alleen worden de scores en wedstrijdtijd in full colour weergegeven maar uw scorebord biedt ook de ruimte voor advertenties, opstellingen en elke informatie die u maar wenst.

Deze borden worden geleverd met eenvoudig te bedienen software en een afstandsbediening waarmee u op afstand de scores kunt wijzigen.

Bijkomend voordeel is dat u de ruimte op uw bord kunt gebruiken voor sponsoruitingen. Op deze manier kunt u als vereniging de investering in uw bord op termijn terugverdienen.

Voordelen van een full colour scorebord

  • Volledig interactief
  • Mogelijkheid tot uitgebreide informatie voor toeschouwers
  • Full Colour weergave
  • Eventueel te combineren met luxe scorebord-systeem
Specificaties

Afhankelijk van de gemaakte keuzes kunnen de specificaties verschillen. Deze producten worden geheel naar uw specifieke wens op maat voor u geproduceerd. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te inventariseren en uw op maat gemaakte LED display in productie te nemen.

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN VAN EEN SCOREBORD?

Of het nu gaat om een traditioneel scoreboard, een scoreboard met LED scherm of een Full Colour scoreboard, de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze welk scorebord het beste bij uw vereniging past.

Vrijblijvend advies

Gerelateerde producten

LedXtra - LED Displays - Digitaal LED Scoreboard

SCOREBOARD TRADITIONEEL

Wij leveren digitale scoreborden voor vrijwel elke sport. Al onze scoreborden zijn door onszelf getekend, ontwikkeld en volledig op maat te bestellen, naar keuze met een enkel-, dubbel-, of zelfs viervoudig display in elke gewenste hoogte.

BEKIJKEN

SCOREBOARD TRADITIONEEL MET LED SCHERM

Een scorebord is in veel gevallen het visitekaartje van een sportclub. Tijdens een wedstrijd wordt de aandacht van toeschouwers vaak naar het scorebord getrokken.

BEKIJKEN