LedXtra - LED Displays - Mastscherm
LedXtra - LED Displays - Mastscherm
LedXtra - LED Displays - Mastscherm
LedXtra - LED Displays - Mastscherm

Een groot mastscherm verhoogt de attentiewaarde van uw digitale buitenreclame  aanzienlijk. Wij ontwikkelen en leveren complete digitale LED schermen inclusief bijbehorende eigen software in diverse maten en uitvoeringen. 

LedXtra verzorgt het gehele traject van de ontwikkeling tot en met de assemblage en plaatsing van uw digitale LED mastscherm. Op die manier wordt uw reclamebord buiten uw eigen visitekaartje!

Alle benodigde expertise hebben we in huis. Kwaliteit en uitstekende service staan bij ons voorop. Onze LED displays draaien op onze eigen software en zijn hierdoor zeer stabiel, compleet en eenvoudig te programmeren.

Bovendien leveren wij de software en de bijbehorende updates kosteloos bij uw LED scherm. Dus geen terugkerende dure maandelijkse abonnementen.

Voordelen van een mastscherm

  • Full Colour LED scherm
  • Ruimte voor veel reclameboodschappen
  • Volledig op maat te leveren
  • Trekt de aandacht van passanten
Specificaties

Afhankelijk van de gemaakte keuzes kunnen de specificaties verschillen. Deze producten worden geheel naar uw specifieke wens op maat voor u geproduceerd. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te inventariseren en uw op maat gemaakte LED display in productie te nemen.

LedXtra - LED Displays - Mastscherm - vrijstaand

Download hier onze brochures:

Een mastscherm is maatwerk op z’n best.

Vakkundig advies is daarbij noodzakelijk. Wij zijn u graag van dienst. Neem contact op voor vrijblijvend advies of om een offerte aan te vragen.

Contact opnemen

Gerelateerde producten

DIGITAAL LED STOEPBORD

Ons compacte en verplaatsbare digitale LED stoepbord is multifunctioneel inzetbaar. Ons digitale LED stoepbord kan zowel met een enkel- als dubbelzijdig LED scherm.

BEKIJKEN
LedXtra - LED Displays - Reclamezuil

DIGITALE RECLAME ZUIL

Wij leveren alle soorten en maten digitale (LED) reclamezuilen. Ook uw bestaande reclamezuil kunnen wij aanpassen door er een op maat gemaakt LED scherm(en) in te monteren.

BEKIJKEN