Een scorebord is in veel gevallen het visitekaartje van een sportclub. Tijdens een wedstrijd wordt de aandacht van toeschouwers vaak naar het scorebord getrokken.

Er valt daarom veel winst te behalen, met name als het gaat om adverteerders. Steeds meer clubs kiezen er voor om het ‘statische’ en ‘ouderwetse’ scorebord te vervangen door een digitaal LED scorebord.

Advertentieplatform

De digitale LED scoreborden van LedXtra kunnen onder andere opstellingen, doelpunten, kaarten en wissels op een interactieve manier tonen. Daarnaast bieden onze scoreborden ook een fraai advertentieplatform voor uw sponsoren. Zowel voor, tijdens als na de wedstrijd kunnen sponsoren hun advertenties of zelfs complete promotievideo’s vertonen aan het publiek. Dankzij deze grote advertentiemogelijkheden is de investering in een digitaal LED scorebord dan ook bijzonder snel terugverdiend. Al onze schermen zijn via 4G aan te sturen.

Voordelen van een scorebord met LED scherm

  • Duidelijk leesbare score en wedstrijdklok
  • Zichtbaar vanaf 50 – 150 meter afhankelijk van cijfergrootte
  • Lange levensduur tot 100.000 branduren
  • Energiezuinige LED’s
  • Ruimte voor wisselende sponsoruitingen/adverteerders. Hierdoor kan de vereniging binnen een bepaalde tijd de investering van het scorebord terugverdienen.
  • Interactief te gebruiken bijvoorbeeld bij wissels, kaarten, doelpunten
  • Op afstand te bedienen en te programmeren
Specificaties

Afhankelijk van de gemaakte keuzes kunnen de specificaties verschillen. Deze producten worden geheel naar uw specifieke wens op maat voor u geproduceerd. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te inventariseren en uw op maat gemaakte LED display in productie te nemen.

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN VAN EEN SCOREBORD?

Of het nu gaat om een traditioneel scoreboard, een scoreboard met LED scherm of een Full Colour Scoreboard, de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze welk scoreboard het beste bij uw vereniging past.

Vrijblijvend advies

Gerelateerde producten

LedXtra - LED Displays - Digitaal LED Scoreboard

SCOREBOARD TRADITIONEEL

Wij leveren digitale scoreborden voor vrijwel elke sport. Al onze scoreborden zijn door onszelf getekend, ontwikkeld en volledig op maat te bestellen, naar keuze met een enkel-, dubbel-, of zelfs viervoudig display in elke gewenste hoogte.

BEKIJKEN

FULL COLOUR SCOREBOARD

Met een full colour scorebord geeft u uw scores extra glans. Niet alleen worden de scores en wedstrijdtijd in full colour weergegeven maar uw scorebord biedt ook de ruimte voor advertenties, opstellingen en elke informatie die u maar wenst.

BEKIJKEN