LedXtra - LED Displays - Dynamische verkeersborden - Matrixborden
LedXtra - LED Displays - Dynamische verkeersborden - Matrixborden

Deze eenvoudig te programmeren digitale dynamische verkeersborden gaan bijdragen aan een veiligere omgeving tijdens het uitgaan en starten van de school.

De dynamische LED verkeersborden kunnen uitgevoerd worden met accu’s en een bijpassend laadsysteem. Door het laadsysteem en de accu’s aan te passen aan de energiebehoefte van de LED verkeersborden bent u verzekerd van een bedrijfszeker systeem. De accu’s van de LED schermen zullen zodra de straatverlichting aangaat weer opgeladen worden voor de volgende dag.

Naast het tonen van de borden A0130 (zone 30) en bord A0230 (einde zone 30) zijn er nog veel meer toepassingen mogelijk, denk hierbij aan het extra aandacht geven aan de verkeersveiligheid na de schoolvakanties en mededelingen op het gebied van bewegwijzering in uw gemeente of als algemeen informatiebord.

Het programmeren van deze LED verkeersborden is op diverse manieren te realiseren. Hierbij valt te denken aan USB, Wi-Fi, LAN verbinding of een 4G modem. Door de gebruiksvriendelijke en gratis software is het programmeren van de data en de tijdplanning van vertonen een fluitje van een cent. Voor dure onderhoudscontracten voor software, licenties en dergelijke bent u bij ons aan het verkeerde adres.

Wij leveren een compleet “plug and play” LED systeem. Voor het nodige onderhoud van de LED schermen beoordelen wij samen met de klant hoe wij hier invulling aan kunnen geven. Ook dit zien wij als maatwerk.

Voordelen van dynamische verkeersborden

  • Extra bijdrage aan hogere verkeersveiligheid
  • Uit te voeren met accu en zonnepaneel (optie)
  • Datum en tijd instelbaar via tijdprogramma’s
  • Plug en play systeem

LED type: RGB SMD
Beeldweergave: volledig Full colour of pre-fixed
Certificering: EN12966
Lichtsterkte: automatisch via sensor
Brightness:  >6500cd automatisch dimmend
Behuizing: IP65
Conservering: poedercoating – gecertificeerd

Standaard en ook geheel klant specifiek op maat gemaakt; denk hierbij aan de afmeting en weergaven maar ook de ophanging en montage.
De aansturing van de displays kunnen geïntegreerd worden in het VRI en VRA systeem.

Download hier onze brochures:

Heeft u interesse in onze digitale verkeersborden?

Neem contact met ons op of laat uw contactgegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

Contact opnemen

Gerelateerde producten

LedXtra - LED Displays - LedKar

FULL COLOUR TEKSTKAR

Onze full colour LED aanhanger (tekstkar) met full colour LED scherm straalt een en al kwaliteit uit. Deze volledig door ons ontwikkelde en geproduceerde LED aanhanger heeft alleen de beste onderdelen en is “made in Holland”.

BEKIJKEN
LedXtra - LED Displays - Signalering Systeem - MAVITD

SIGNALERING SYSTEEM
MAVITD

De MAVITD serie is een innovatief LED voertuig signaleringsysteem. Dit LED display systeem is ontwikkeld op basis van het conventionele signalering systeem waarbij de borden handmatig worden gewisseld.

BEKIJKEN

MULTI-SIGN

De Multi-sign is niet zomaar een LED scherm/bord. De Multi-sign kan alles van reclame erop laten zien tot het gebruiken in het verkeer de Multi-sign kan het allemaal! 

BEKIJKEN