Wij leveren alle soorten en maten digitale reclamezuilen voorzien van LED displays. Ook uw bestaande reclamezuilen kunnen wij aanpassen door er een op maat gemaakt LED scherm(en) in te monteren die eenvoudig te bedienen is via Wi-Fi, 4G, LAN of USB.

Uw nieuwe of reeds bestaande reclamezuil krijgt meer aandacht door er LED schermen in te verwerken. LED schermen hebben een aantal voordelen ten opzichte van LCD schermen.

Hierbij valt onder andere te denken aan een veel hogere lichtsterkte. Een LED scherm heeft ca. 6000 cd tegen maximaal 700 cd voor een LCD scherm. Tevens is een LED scherm vandaalbestendig, dit in tegenstelling tot een LCD scherm.

Door een LED scherm in een reclamezuil te verwerken werkt u ook mee aan een beter milieu. U bespaart papier en energie door het gebruik van LED technologie.

Door de zeer gebruiksvriendelijke software die wij hier kosteloos bij leveren, bent u in staat uw digitale reclameboodschap zo vaak te veranderen als u wilt.

U kunt zelfs kiezen om elke afbeelding of tekst op het LED scherm een ander opvallend effect mee te geven, hierdoor valt uw reclame-uiting of boodschap nog beter op.

Een LED reclamezuil is de ideale oplossing voor locaties waar veel traffic is. Doordat een LED reclamezuil interactief is ten opzichte van een traditionele zuil kunnen er meerdere berichten worden getoond. Dit zorgt ervoor dat de zuil meer content kan tonen voor ondernemers en indirect voor meer omzet zal zorgen.

Voordelen van digitaal reclamezuilen

  • Hoge attentiewaarde
  • Van grote afstand duidelijk leesbaar
  • Reclameboodschap makkelijk te wijzigen
  • Gebruiksvriendelijke gratis software
Specificaties

Afhankelijk van de gemaakte keuzes kunnen de specificaties verschillen. Deze producten worden geheel naar uw specifieke wens op maat voor u geproduceerd. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te inventariseren en uw op maat gemaakte LED display in productie te nemen.

WAT ZIJN DE KOSTEN VAN EEN DIGITALE RECLAMEZUIL?

De kosten van een digitale reclamezuil zijn volledig afhankelijk van uw wensen en zien wij als maatwerk. Eén van onze adviseurs komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvend advies

Gerelateerde producten

LedXtra - LED Displays - Digitaal LED Stoepbord

DIGITAAL LED STOEPBORD

Ons compacte en verplaatsbare digitale LED stoepbord is multifunctioneel inzetbaar. Ons digitale LED stoepbord kan zowel met een enkel- als dubbelzijdig LED scherm.

BEKIJKEN
LedXtra - LED Displays - Mastscherm

MASTSCHERM

Een groot LED scherm verhoogt de attentiewaarde van uw digitale buitenreclame aanzienlijk. Wij ontwikkelen en leveren complete digitale LED schermen.

BEKIJKEN