Service LED schermen en LED systemen

Innovatie LED systemen is onze specialiteit. Creëren en realiseren met LED ! 

Ons team van 3D CAD engineers, gecertificeerde monteurs en software/systeem programmeurs leveren een essentiële bijdrage aan de ontwikkeling van nieuwe LED schermen en toepassingen hiervan, modifiacties of complete LED systemen.
LedXtra gaat verder... 

 • LED Engineering

  LED Engineering

  Ervaring
  Van enkel LED scherm tot een turnkey LED systeem. Met de expertise en ervaring van onze Engineers in de automotive en LED technologie maken wij innovatieve LED producten en systemen.

  CAD 3d
  Wij ontwerpen alle LED schermen en systemen in CAD 3d.
  Dit schept talloze voordelen met betrekking tot het productie- en engineeringstraject van onze LED systemen. Er is snel overzicht in design en functionaliteiten van de toe te passen LED schermen of systemen. Na een kritische test en beoordeling wordt het LED scherm of systeem in productie genomen.

  Veilig en eenvoud
  Een eenvoudige besturing en een veilig LED systeem waarop u kunt vertrouwen. Snelheid en efficiëntie spelen een belangrijke rol, zeker met betrekking tot een bedrijfszeker LED systeem. Dit vraagt om een ervaren en een deskundige partner op het gebied van LED technologie.

 • LED schermen service

  LED schermen service

  After Sales
  Onze after-sales service maakt een essentieel onderdeel uit van ons bedrijf. De tevredenheid van de klant bij aankoop van een LED display staat altijd voorop.
  LedXtra verzorgd de installatie, het testen en de training voor de door ons geleverde LED displays en LED systemen.
  Onze ingenieurs zijn verantwoordelijk voor de installatie, het testen en begeleiden van de technici van onze klanten voor de bediening van de LED schermen en systemen.

  Levenslange Service
  Naast de garantieperiode, bieden wij levenslange service en onderhoud op uw LED display. Voor een bedrijfszeker en duurzaam gebruik van uw LED scherm.

  24x7 service
  LedXtra beschikt over een eigen onderdelen magazijn, technische service, LED reparatie centrum, 24 uur service en on-site reparatie.

  Bij een storing van uw LED scherm of systeem streven wij ernaar de storing onmiddellijk te verhelpen via het inloggen op uw led systeem en telefonische ondersteuning. Als een on-site reparatie van uw LED scherm noodzakelijk is, zal een van onze ingenieurs na de storingsmelding zo spoedig mogelijk 
  ter plaatse aanwezig zijn om uw probleem te verhelpen.

  Client Beoordeling
  Door het gebruik van ons klant review systeem, een speciale "after-sales service", onderzoeken en beoordelen wij het functioneren van elk LED scherm gedurende de garantie periode. Hierdoor is het voor ons mogelijk om zelfs de kleinste afwijking of storing vroegtijdig te constateren en hiermee de kwaliteit van uw LED systeem te waarborgen.