Tekstkarren gemeente Landgraaf

Trots kunnen we melden dat onze eerste LED aanhangers uitgeleverd zijn. Door toenemende vraag naar kwalitatief hoogwaardige aanhangers voor diverse gemeenteijke toepassingen hebben wij geheel in eigen beheer een complete LED trailer ontwikkeld en geproduceerd. We mogen gerust stellen dat wij hier uniek in zijn.
Deze tekstkar kan meer dan alleen tekst weergeven. Door zijn fijne pixel zijn zelfs afbeeldingen en video's scherp weer te geven.
Geheel in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. We hebben gekozen voor alleen de beste onderdelen, zoals: chassis van Hapert, accu's en laders van Victron Energy. voedingen van Meanwell.
Hiermee willen we laten zien dat kwaliteit bij ons altijd op de eerste plaats komt. Op dit chassis hebben we onze opbouw met bergruimtes voor accu's, laadsystemen en toebehoren gemonteerd. Het LED scherm is voorzien van een industriële 4G router waardoor deze op elke locatie op afstand bediend en van data voorzien kan worden. 

De eerste reacties waren uitermate positief. Niet alleen over de geleverde kwaliteit, maar ook over het gemak waarmee het LED scherm op afstand bediend kan worden. Wij willen de gemeente Landgraaf en alle betrokkenen heel veel succes wensen met deze LED aanhangers. Veel succes op #Pinkpop !!! 

Wilt u meer informatie, een offerte aanvragen of een vrijblijvende afspraak maken met een van onze accountmanagers ?
U kunt ons bereiken via: Ons telefoonnummer: 026-4743715, onze contactpagina, of stuur een mail info@ledxtra.nl