Samsung outdoor 55" 2500 cd

Samsung 55

In de OH55D is alle benodigde technologie voor 24/7 outdoor signage in een dun scherm geïntegreerd. Het scherm is gebouwd voor duurzaamheid en flexibiliteit en is bestand tegen extreme temperaturen van -30° tot 50°. Met 2.500 nit en een contrast ratio van 5000:1 kunnen bedrijven er zeker van zijn dat berichten overal en altijd gezien worden.

De innovatieve Reflection Cancelling Film van Samsung reduceert reflecties en voorkomt schittering in de open lucht met direct zonlicht. De helderheid wordt optimaal geregeld dankzij de automatische lichtsensor, dus is de monitor goedkoper in gebruik en vriendelijker voor het milieu. Kies zelf de minimale en maximale helderheid tussen 200 en 2.500 nits om de signage aan iedere omgeving aan te kunnen passen.

Een afzonderlijke PC is niet meer nodig en configuratie van digital signage wordt eenvoudiger met Samsungs geïntegreerde hardware- en softwareoplossing. Bij de tweede generatie van Samsungs SMART Signage Platform (SSSP) omvat de display een krachtige SoC-computer (System-on-Chip) met geïntegreerde mediaspeler voor gestroomlijnd contentbeheer en instellen van digital signage. Beheer digital signage in de open lucht gewoon vanuit uw kantoor via een simpele, goedkope verbinding met geavanceerde HDBaseT. Deze connectiviteitstandaard voor de distributie van ongecomprimeerde HD multimedia-content maakt het mogelijk om video, audio, ethernet en stuursignalen door dezelfde LAN-kabel te sturen, over een afstand van maximaal 100 meter, voor ongecompliceerd contentbeheer.

SAMSUNG OH55D-K