Nieuws

Op deze pagina vindt u ons laatste nieuws

 • Vernieuwd LED stoepbord

  Vernieuwd LED stoepbord

  Vandaag hebben wij onze geheel vernieuwde en verbeterde dubbelzijdige digitale LED stoepbord uitgeleend aan #BAR70 aan de boulevard in Katwijk.

 • Full colour Tekstkarren gemeente Landgraaf

  Full colour Tekstkarren gemeente Landgraaf

  In samenwerking met #POL Heteren hebben wij gisteren deze full colour Tekstakarren mogen leveren aan de gemeente Landgraaf.
  Deze aanhangers hebben wij vanaf het chassis in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd.

 • LED dynamisch verkeersbord Brandweer

  LED dynamisch verkeersbord Brandweer

  In samenwerking met POL Heteren is deze week dit unieke dynamische LED bord geplaatst in opdracht van de brandweer Waddinxveen. 

 • Woonwonder Oss led scherm

  Woonwonder Oss led scherm

  Ook Woonwonder in Oss heeft gekozen voor ons LED stoepbord. Dit led stoepbord is op maat gemaakt en heeft een totale hoogte van 200 cm. Vanuit de winkel kan dit stoepbord voorzien worden van de juiste teksten en afbeeldingen.

 • SBB erkend leerbedrijf

  SBB erkend leerbedrijf

  SBB erkend leerbedrijf

  LedXtra is een officieel erkend SBB erkend leerbedrijf die mbo-ers begeleid en kennis laat maken met de led technologie. Wij hebben erkende leermeesters in dienst.

   

 • LED klok

  LED klok

  Digitale LED klok
  Hoge kwaliteit, compleet op maat gemaakt, tegen een concurrerende prijs. Een digitale LED klok met temperatuur weergave. Uitgevoerd met RVS behuizing en coating, kleur naar wens. 

 • LED scherm Ondernemers Vereniging Druten

  LED scherm Ondernemers Vereniging Druten

  Donderdag 12-07-2017 hebben wij het compleet vernieuwde LED scherm voor de Ondernemersvereniging Druten mogen plaatsen. Het complete scherm is door ons gestript en compleet nieuw opgebouwd. Het LED scherm is uitgevoerd met de nieuwste P10 led SMD modules en een verbeterde 4G data verbinding.

 • Digitale verkeersborden POl Heteren

  Digitale verkeersborden POl Heteren

  Deze week hebben wij in samenwerking met Pol Heteren een zestal dynamische LED verkeersborden mogen leveren ter bevordering van de verkeersveiligheid rondom een school.

 • Reclamezuil LED.

  Reclamezuil LED.

  Deze zuil was voorzien van een zestal lcd displays. Aangezien lcd veel slecht zichtbaar in de zon is en daardoor een lage attentiewaarde heeft, is deze klant op zoek gegaan naar een voor hem geschiktere oplossing. 

 • Verrassende resultaten over "digital Signage"

  Verrassende resultaten over "digital Signage"

  As a savvy businessperson, you know that digital signage is a huge, well-established market. You see them everywhere: promoting a new product in the store, advertising deals outside pharmacies—perhaps even touting diaper rash cream, as one sign in my hometown has done for at least the last five years.

 • Blue Legend sponsordag 15-04-2017

  Blue Legend sponsordag 15-04-2017

  Brakel/Gameren-
  Afgelopen zaterdag was het een drukte van belang op het terrein van de Gebr. van Alphen aan de Middelkampseweg. De Blue Legend organiseerde daar hun sponsordag. Uiteraard was LedXtra ook van de partij.

 • Succesvolle dagen vakbeurs Sign

  Succesvolle dagen vakbeurs Sign

  We hebben drie geweldige dagen gehad tijdens de vakbeurs Sign in Gorinchem.Veel enthousiaste mensen mogen spreken en onze kennis omtrent LED systemen kunnen delen. 

 • Vakbeurs Sign 14-16 maart 2017

  Vakbeurs Sign 14-16 maart 2017

  Vakbeurs Sign 2017

  Wij zijn aanwezig met diverse innovatieve LED displays en turn key LED systemen. Tevens nemen wij deel aan de "must see route". U wordt voorafgaand aan de beurs via de website, middels persberichten en via social media geinformeerd over de diverse noviteiten op de beursvloer. 

 • Led stoepbord Cobra Café Museumplein Amsterdam

  Led stoepbord Cobra Café Museumplein Amsterdam

  Vandaag hebben we weer een klant blij gemaakt met een schitterend mobiel digitaal LED display. Wilt u dit mobiele LED display zien schitteren? Bezoek het Cobra Café op het Museumplein in Amsterdam

 • LED schermen Blue Legend

  LED schermen Blue Legend

  Vrijdag 04-06-2016 wederom drie nieuwe digitale (mobiele) LED displays geplaatst op de Blue Legend.
  En dan wel op een Tracktorpulling Truck genaamd de Blue Legend!
  De Blue Legend is voorzien van 3 digitale led displays met een totale oppervlakte van 4 m2 !!

   

 • Infratech (2015)

  Infratech (2015)

  Een nieuw en uniek LED systeem die aansluit op de hedendaagse behoefte voor het veilig werken aan en langs de weg!Voor het dynamische informeren is dit LED systeem een echte aanwinst voor ieder bedrijf die maximaal gebruik wil maken van dit type LED signalering.

   

 • LED voertuig signalering Politie (2014)

  LED voertuig signalering Politie (2014)

  In opdracht van de Politite hebben wij dit LED systeem volledig in eigen beheer ontwikkeld en in productie genomen. Een gebruiksvriendelijk en zeer effectief LED voertuig signaleringsysteem.
  De besturing van het turnkey LED scherm is zeer gebruiksvriendelijk en geeft direct vertrouwen. Een bedrijfszeker LED systeem waar op gerekend kan worden.