LED schermen

Elk LED scherm word in eigen beheer ontwikkelt

LED schermen op maat ontwikkeld en geproduceerd. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons op de eerste plaats
LedXtra ontwikkeld en vervaardigd alle LED displays en systemen in eigen huis. Engineering, programmeren en mechatronica, alle benodigde specialismen op het gebied van LED technologie onder één dak. Door onze jarenlange ervaring met LED displays durven wij ons gerust de LED experts te noemen. Wilt u meer informatie, een offerte aanvragen of een vrijblijvende afspraak maken met een van onze accountmanagers ? U kunt ons bereiken via:
Ons telefoonnummer: 026-4743715, onze contactpagina, of stuur een mail info@ledxtra.nl 

 • LED scorebord

  LED scorebord

  LED Scoreborden?

  Een scorebord is in veel gevallen het visitekaartje van een sportclub. Tijdens een wedstrijd wordt de aandacht van toeschouwers vaak naar het scorebord getrokken. Er valt daarom veel winst te behalen, met name als het gaat om adverteerders. Steeds meer clubs kiezen er daarom voor om het ‘statische’ en ‘ouderwetse’ scorebord te vervangen door een interactief LED scorebord.

 • Full colour tekstkar

  Full colour tekstkar

  Onze full colour tekstkar met full colour P10 smd schermen straalt een en al kwaliteit uit. Deze volledig door ons ontwikkelde en geproduceerde tekstkar heeft alleen de beste onderdelen en is made in Holland. Volledig stand alone door efficiënt accu systeem. Op afstand aan te sturen en van data te voorzien via 4G. Instant message via bijgeleverd app.

 • LED klok/aftelklok/temperatuur display

  LED klok/aftelklok/temperatuur display

  Digitale LED klok
  Hoge kwaliteit, compleet op maat gemaakt. Een digitale LED klok met temperatuur weergave. Op afstand in te stellen via afstandsbediening.  
  LED Aftel klokken - aftelklok -  al vanaf  € 199,00

 • Digitaal uithangbord

  Digitaal uithangbord

  Met dit opvallende full colour dubbelzijdige LED uithangbord weet u zeker dat u opvalt en de juiste aandacht trekt. Dit scherm wordt geleverd incluisef gebruiksvriendelijke software. Door de ingebouwde lichtsensor wordt de lichtsterkte automatisch aangepast aan het omgevingslicht. Het led scherm kan geprogrammeerd worden via een LAN kabel, Wi-Fi of 4G data verbinding.
  Wilt u meer informatie, bel 026-4743715 of mail info@ledxtra.nl 

 • Dubbelzijdig digitaal stoepbord

  Dubbelzijdig digitaal stoepbord

  Ons digitale stoepbord met dubbelzijdig led scherm is uniek in zijn klasse. Foto´s, teksten, video´s in diverse formaten. Uploaden via Wi-Fi, 4G verbinding, usb.  Geen maandelijkse abonnementskosten. 
  Lease vanaf € 75,00 per maand. 

 • Groot led scherm

  Groot led scherm

  Een groot led scherm verhoogt de attentiewaarde van uw digitale reclame boodschap aanzienlijk. Wij ontwikkelen en leveren complete digitale LED schermen inclusief bijbehorende eigen software in diverse maten en uitvoeringen. 

 • Digitale reclame zuil

  Digitale reclame zuil

  Wij leveren alle soorten en maten digitale reclamezuilen voorzien van LED displays. Ook uw bestaande reclamezuil kunnen wij aanpassen door er een op maat gemaakt LED scherm(en) in te monteren. Te  bedienen via Wi-Fi, 4G, LAN of USB. 

 • Transparante LED Schermen

  Transparante LED Schermen

  Transparante LED schermen veranderen uw etalage in een blikvanger. Deze transparante LED schermen hebben een transparantie tot wel 85%. Hierdoor wordt het licht van buiten niet beperkt.

 • Lichtkrant LED

  Lichtkrant LED

  De MAVITD R-Serie is een full color LED lichtkrant met een lichtsterkte tot 7500 CD/m2. Een compacte LED digitale lichtkrant inclusief een betrouwbaar en stabiel lcd touchpaneel waarmee deze eenvoudig te bedienen is.

 • LED scherm gevel

  LED scherm gevel

  Met een digitaal LED scherm aan uw gevel kunt u spectaculair communiceren en de juiste aandacht opeisen. Dankzij de gebruiksvriendelijke software die wij leveren bij het LED display kunt u snel op veranderingen in de behoefte van uw klant. 

 • Dynamische verkeersborden

  Dynamische verkeersborden

  In samenwerking met de firma Pol uit Heteren hebben we een zestal dynamische digitale LED verkeersborden mogen leveren. Deze eenvoudig te programmeren digitale verkeersborden zullen gaan bijdragen aan een veiligere omgeving tijdens het uitgaan en starten van de school.

 • Draagbaar LED display

  Draagbaar LED display

  Door zijn handzame karakter (afmeting 960x480mm) en relatief lage gewicht is dit draagbare digitale LED scherm voor meerdere toepassingen geschikt. Dit LED display kan via Wi-Fi, 4G en USB bediend worden.  

 • LED displays Blue Legend

  LED displays Blue Legend

  We schrijven september 2015 wanneer een groep van enthousiastelingen samenkomt en plannen smeedt voor het oprichten van een nieuw truckpulling team. De Blue Legend is geboren

 • LED display signalering systeem MAVITD M-Serie

  LED display signalering systeem MAVITD M-Serie

  De MAVITD M-serie is een digitaal signaleringsysteem voor plaatsing op het dak van uw voertuig, compact en lichtgewicht. Het klapt volledig automatisch open en wordt gepositioneerd aan de achterzijde van uw voertuig. 

 • LED display signalering systeem MAVITD P-serie

  LED display signalering systeem MAVITD P-serie

  De MAVITD P-serie is een innovatief LED voertuig signaleringsysteem. Dit LED display systeem is ontwikkeld op basis van het conventionele signalering systeem waarbij de borden handmatig worden gewisseld. 

 • Signalering systeem voertuig led

  Signalering systeem voertuig led

  De MAVITD T-serie is een voertuig LED signaleringsysteem geplaatst op het dak van uw voertuig, specifiek ontwikkeld met een draaisysteem zodat het LED scherm automatisch onder een hoek geplaatst kan worden.

 • LED display multi sign

  LED display multi sign

  Een gebruiksvriendelijk en multi functioneel fullcolor LED display.Deze led displays zijn eenvoudig en draadloos te programmeren via Wi-Fi, of een 4G verbinding. Ook een continu verbinding via een LAN kabel behoort tot de mogelijkheden. 


 • Securiquad Crowdmanagement

  Securiquad Crowdmanagement

  Het goed begeleiden en informeren van grote groepen bezoekers is een vak op zich. Securiquad, alle voordelen van een quad gecombineerd met een LED-display. Binnen twee minuten operationeel

 • LED scherm kopen ?

  LED scherm kopen ?

  Dit moet u weten voordat u een LED scherm gaat aanschaffen:
  - Zijn alle LED schermen hetzelfde?
  - Digitale LED displays basis begrippen
  - Hoe groot moet mijn LED scherm zijn ?