LED scherm Ondernemers Vereniging Druten

Digitaal scherm Druten

Vernieuwd en verbeterd LED scherm Ondernemersvereniging Druten

 

Donderdag 12-07-2017 hebben wij het compleet vernieuwde LED scherm voor de Ondernemers Vereniging in Druten mogen installeren. In samenwerking met Reuvers transport uit Dreumel is dit vlekkeloos en zonder problemen verlopen.

Het nieuwe scherm is uitgevoerd met een LED pitch van P10. De led module is van het type SMD, wat een strakker en egaler beeld geeft dan het verouderde DIP. Op het scherm hebben we een lichtsensor gemonteerd, waardoor er op elk tijdstip van de dag de juiste hoeveelheid licht door de LED modules wordt afgegeven. In de zon dient het LED display duidelijk leesbaar te zijn en aandacht trekken, ´s avonds mag het LED scherm de voorbij rijdende automobilisten niet verblinden.

LED scherm Druten

Tevens hebben wij het mogelijk gemaakt dat de beheerder van het scherm via een 4G data verbinding vanuit zijn kantoor een rechtstreekse verbinding kan maken met het scherm. Dit was een van de wensen van de klant. Door deze 4G data verbinding is het mogelijk om niet alleen de data, teksten en afbeeldingen zeer eenvoudig, snel en correct te versturen, maar tevens de instellingen van het scherm aan te passen. De klant heeft dus de volledige controle over het LED display gekregen. Naast het versturen van data via een 4G verbinding is er een Wi-Fi verbinding aanwezig, waardoor bij een storing van het 4G netwerk het LED display nog steeds aangestuurd kan worden.  

De eerste reacties zijn heel erg positief, zowel van de beheerder, als van de passerende automobilisten. Het geeft ons veel voldoening om waar te kunnen maken wat wij beloven. Ook dit scherm was een stukje maatwerk waar wij als team met veel plezier en voldoening aan hebben mogen werken.

We willen de Ondernemersvereniging Druten en al haar leden veel succes wensen met dit mooie nieuwe LED display.  

Mocht u zelf interesse hebben gekregen om te adverteren op dit LED display, neem dan een kijkje op de website van de Ondernemersvereniging Druten: http://www.ovd-druten.nl/adverteren-ledscherm/

 

Wilt u meer informatie over onze LED displays, of een vrijblijvende afspraak maken met een van onze accountmanagers ?
U kunt ons bereiken via:
Ons telefoonnummer: 026-4743715, onze contactpagina, of stuur een mail info@ledxtra.nl 
LED scherm Druten