Digitale reclamezuil

Uw nieuwe of reeds bestaande reclamezuil krijgt meer aandacht door er led schermen in te verwerken. Led schermen hebben een aantal voordelen ten opzichte van LCD schermen.
Hierbij valt onder andere te denken aan een veel hogere lichtsterkte. Een LED scherm heeft ca. 6000 cd tegen maximaal 700 cd voor een LCD scherm. Tevens is een LED scherm hufterproof in tegenstelling tot een LCD scherm.

Door een led scherm in een reclamezuil te verwerken denkt u ook nog eens aan het milieu. U bespaart op papier en energie door het gebruik van led technologie.
Door de zeer gebruiksvriendelijke software die wij hier kosteloos bij leveren, bent u in staat uw digitale reclameboodschap zo vaak te veranderen als u wilt.
U kunt zelfs kiezen om elke afbeelding of tekst op het led scherm een ander opvallend effect mee te geven, hierdoor valt uw reclame-uiting of boodschap nog beter op. 

Een led reclamezuil is de ideale oplossing voor locaties waar veel traffic is. Doordat een led reclamezuil interactief is ten opzichte van een traditonele zuil kunnen er meerdere berichten getoond worden. Dit zorgt ervoor dat de zuil meer content kan tonen voor ondernemers en indirect voor meer omzet zal zorgen.

 

Wilt u meer informatie, een offerte aanvragen of een vrijblijvende afspraak maken met een van onze accountmanagers ? 
U kunt ons bereiken via:
Ons telefoonnummer: 026-4743715, onze contactpagina, of stuur een mail info@ledxtra.nl