Lease/huur LED schermen

LedXtra is ook uw partner voor het leasen en huren van kwalitatief hoogwaardige LED schermen en complete LED systemen. U huurt een compleet LED scherm inclusief alle benodigde software en het op- en afbouwen van het LED systeem.
In een samenwerking met The Lease Factory BV biedt LEDXTRA B.V. u de mogelijkheid tot lease van uw LED scherm. The Lease Factory BV is een leasemaatschappij gespecialiseerd in equipment lease

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen voor het huren of leasen van een LED scherm? Of wilt u een afspraak maken met een van onze accountmanagers ? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via onze contactpagina
Of bel ons op nr. 026-4743715

 • led scherm leasen

  led scherm leasen

  In samenwerking met The Lease Factory BV biedt LEDXTRA B.V. u de mogelijkheid tot lease van uw LED schermen. The Lease Factory BV is een leasemaatschappij gespecialiseerd in equipment lease. The Lease Factory BV is gevestigd in Hoofddorp. LEDXTRA B.V. verzorgt de levering en service van het LED scherm, Lease Factory de financiering van uw led display.

 • Securiquad huren

  Securiquad huren

  Geschikt voor elk evenement

  De SecuriQuad is een innovatieve oplossing voor het dynamisch informeren en waarschuwen in de ruimste zin van het woord. Door zijn compactheid en manoeuvreerbaarheid kan de SecuriQuad overal ter plaatse worden opgesteld en is in minder dan twee minuten volledig operationeel. 

 • Full colour tekstkar huren

  Full colour tekstkar huren

  Een groot LED scherm om aandacht te trekken. Mobiel en dus heel flexibel. Wij verhuren diverse type aanhangers met diverse soorten LED schermen, eventueel naar wens samen gesteld. Zeer eenvoudig te bedienen, via WiFi, USB of een 4G verbinding.

 • Video Wall huren

  Video Wall huren

  Bij ons bent u aan het juiste adres voor het huren van talloze formaten en uitvoeringen LED displays, zowel mobiele LED aanhangers als vaste LED systemen. Hierbij valt te denken aan vaste en mobiele LED schermen voor beurzen, outdoor evenementen etc. 

 • Digitaal stoepbord huren

  Digitaal stoepbord huren

  Het digitale stoepbord met dubbelzijdige LED displays is een zeer krachtig en mobiel instrument voor alle soorten visuele communiatie. Uw reclame-uiting wordt door het digitale stoepbord snel en doeltreffend weergegeven.
  VANAF € 50,00 PER WEEK