LCD HD schermen

LCD HD Displays

NARROWCASTING; VAN HARDWARE TOT COMPLETE OPLOSSINGEN MET BIJBEHORENDE SERVICES
Steeds meer organisatie ontdekken de kracht van narrowcasting en willen de mogelijkheid om heel eenvoudig vanuit een centraal punt, heel doelgericht en vooral flexibel te communiceren optimaal benutten. De vraag naar narrowcasting oplossingen neemt dan ook onverminderd toe en biedt u uitstekende commerciële kansen.

 • LCD HD 5500 cd/m² Narrow

  LCD HD 5500 cd/m² Narrow

  De DS552LT6 is een 55 inch ultra-licht professioneel LCD-scherm met IPS-technologie. Met een daglichtscherm helderheid van 5500 cd / m² is dit scherm voorzien van een local dimming LED achtergrondverlichting techniek voor het verbazingwekkende beeldkwaliteit met hoog contrast en een laag stroomverbruik. 

 • LCD HD 47". 3000cd/m²

  LCD HD 47". 3000cd/m²

  De DS471LT4 is een 47 inch professionele LCD met IPS-technologie. Met een helderheid van 3.000 cd / m² is dit scherm voorzien van een LED-achtergrondverlichting voor een verbazingwekkend, hoog contrast beeldkwaliteit en een laag stroomverbruik. De DS471LT4 is voorzien van een 19,8 mm bezel-to-bezel breedte, waardoor hij perfect gebruikt kan worden voor videowall toepassingen in heldere omgevingen.

 • Dynascan DI551ST2 indoor 55". 1000cd/m²

  Dynascan DI551ST2 indoor 55". 1000cd/m²

  De DI551ST2 is een premium 55" professionele LCD voor indoor toepasssingen. De display beschikt over een FHD 55-inch IPS LCD met een hoge brightness LED backlight en produceert een beeld van 1000 nit. DI551ST2 heeft een IP5X certificering voor bescherming tegen stof en vuil en heeft een fanless thermal management systeem waardoor hij zo goed als geluidsloos is. 

 • LCD HD high brightness

  LCD HD high brightness

  Deze Philips LCD HD monitor heeft een lichtopbrengst van 3000 Cd en is zodoende uitermate geschikt voor bijvoorbeeld toepassingen in de Retail zoals o.a. in een etalage.
  Deze LCD monitor kan zowel horizontaal als ook verticaal toegepast worden. De monitor kan via RS232/RJ45 bediend worden.

 • 55 inch LCD Samsung

  55 inch LCD Samsung

  De Samsung DB55E is een 55" LED scherm voor o.a. signage en vergaderruimtes en kenmerkt zich door een helderheid van 350 nits, geweldige beeldkwaliteit en betrouwbare 16/7 inzetbaarheid.

 • Samsung LCD HD 55 inch. 2500 cd

  Samsung LCD HD 55 inch. 2500 cd

  In de Samsung OH55D is alle benodigde technologie voor 24/7 outdoor signage in een dun scherm geïntegreerd. Het scherm is gebouwd voor duurzaamheid en flexibiliteit en is bestand tegen extreme temperaturen van -30° tot 50°. Met 2.500 nit en een contrast ratio van 5000:1 kunnen bedrijven er zeker van zijn dat berichten overal en altijd gezien worden.

 • PHILIPS 65BDL3010T/00

  PHILIPS 65BDL3010T/00

  De T line-up van Philips is een serie professionele displays met multi-touch functionaliteit. Variërend van 10 tot 84 inch. De T lijn biedt meer flexibiliteit en optimale gelijktijdige touch-bediening in combinatie met uitstekende bedieningsmogelijkheden voor ultieme gebruikersinteractie. 

 • Sharp PN-R903. 90inch. 700 cd

  Sharp PN-R903. 90inch. 700 cd

  De PN-R903 vormt een bijzonder aantrekkelijke keuze voor integratie in grote openbare ruimtes en in de retailomgeving. In een staande opstelling is de monitor bijna 2 meter hoog. Een display dat u en uw klanten vele mogelijkheden biedt.

 • Sharp PN-Y425

  Sharp PN-Y425

  De Sharp PN-Y425 is een 42 inch display uit de Sharp PN-Y reeks en door zijn ingebouwde mediaspeler ideaal inzetbaar voor verschillende narrowcasting doeleinden. Deze ingebouwde USB-mediaspeler maakt het afspelen van video’s in alle belangrijke bestandsformaten eenvoudig mogelijk, zonder dat daarvoor een PC nodig is. 

 • LCD Reclameschermen

  LCD Reclameschermen

  LCD informatieborden met uitstraling.
  Onze lcd informatieborden maken gebruik van dezelfde specifieke eigenschappen als onze grote LCD schermen.
  Plattegronden en informatieborden zijn in de afgelopen decennia geëvolueerd van statische papieren borden naar digitale en interactieve borden. 

 • LCD HD display dubbelzijdig 84 inch

  LCD HD display dubbelzijdig 84 inch

  Ons meest veelzijdige outdoor lcd display. Laat aan twee zijden uw boodschap zien.Een groot LCD scherm speciaal ontwikkeld voor buiten toepassingen.Hij heeft een schitterend 84" LCD scherm dat schittert met een lichtsterkte van ca. 2500 nits.

 • Drive thru lcd schermen

  Drive thru lcd schermen

  Een zeer veelzijdig LCD display specifiek ontwikkeld voor Drive thru toepassingen. Dit drive thru scherm maakt gebruik van een volledig water- en stofdicht  LCD display (IP68), waardoor het lcd scherm bestand is tegen alle invloeden van buiten zoals stof, wind, regen. 

 • LCD displays voor buiten

  LCD displays voor buiten

  Er bestaan geen LCD schermen die beter bestand zijn tegen diverse invloeden van buitenaf dan onze hoog lichtsterke LCD displays. Met een volledig gesloten ontwerp (IP68) zijn deze LCD schermen de enige keuze voor het plaatsen op diverse vandalisme gevoelige locaties.

 • LCD informatieborden

  LCD informatieborden

  Interactieve LCD plattegronden

  Informeer uw bezoekers over het nieuws, weer, vertrektijden, etc.
  Digitale Signage en LCD informatie schermen  maken gebruik van intelligente, interactieve en innovative manieren om de reis van uw klant prettiger te laten verlopen.

   

 • LCD dubbelzijdig raamdisplay

  LCD dubbelzijdig raamdisplay

  Twee schermen, twee zijden, totaal 8cm dik. Geheel uitgevoerd in aluminium. Uw heeft de keuze uit twee lichtsterktes: 2500 of 700 Nits. 

  Waarom twee lichtsterktes ? De hogere lichtsterkte optie is bedoeld voor gebruik onder zonnige omstandigheden (etalages), terwijl de standaard optie geschikt is voor lichtomstandigheden binnen.