DS552LT6, 5500 cd/m² Narrow

Productomschrijving
De DS552LT6 is een 55 inch ultra-licht professioneel LCD-scherm met IPS-technologie. Met een daglichtscherm helderheid van 5500 cd / m² is dit scherm voorzien van een local dimming LED achtergrondverlichting techniek voor het verbazingwekkende beeldkwaliteit met hoog contrast en een laag stroomverbruik. De DS552LT6 is voorzien van schermranden van maar 9,9 mm breedte, waardoor de schermen perfect kunnen worden gebruikt voor videowall toepassingen in heldere omgevingen.

Perfecte oplossing voor videowalls
De DS552LT6 beschikt over een ultra slanke 9,9 mm bezel-to-bezel dimensie voor videowall toepassingen. Met een ingebouwde video daisy chaining, hoeft er maar één 1080p bron gebruikt te worden op video wanden tot 6 x 6 grootte zonder dat er een extra externe video wall controller nodig. Door het combineren van een smalle rand display met de voordelen van een hoge helderheid LED-achtergrondverlichting, is deze display ideaal voor indoor omgevingen die veel daglicht ontvangen zoals luchthavens, winkelcentra en etalages.

De LED-achtergrondverlichting is energie-efficiënt en zorgt voor een veel helderder beeld dan de traditionele CCFL-achtergrondverlichting. Vanwege de compacte aard van LED, zijn de displays ook dunner. Dynascan's DS lijn van LCD's maken gebruik van een eigen systeem van LED-achtergrondverlichting die niet alleen energie-efficiënter is dan de traditionele CCFL-achtergrondverlichting, maar ook aanzienlijk lichter is. Dynascan heeft zijn LED-expertise aangewend om een collectie van ultra-hoge helderheid LCD's te ontwikkelen die gemakkelijk kunnen worden bekeken in direct zonlicht. 

Full HD- Resolutie
Met een resolutie van 1920 x 1080 Full HD,  biedt de DS552LT6 een super scherp beeld waardoor elk klein detail zichtbaar is.Dynascan DS552LT6