DS471LT4. Dynascan

Productomschrijving:
De DS471LT4 is een 47 inch professionele LCD met IPS-technologie. Met een helderheid van 3.000 cd / m² is dit scherm voorzien van een LED-achtergrondverlichting voor een verbazingwekkend, hoog contrast beeldkwaliteit en een laag stroomverbruik. De DS471LT4 is voorzien van een 19,8 mm bezel-to-bezel breedte, waardoor hij perfect gebruikt kan worden voor videowall toepassingen in heldere omgevingen. Het scherm is ontworpen voor gebruik in direct zonlicht, waarbij de speciaal ontworpen LCD-paneel voorkomt dat het scherm defect zal gaan door hoge temperaturen.

Perfect voor videowalls:
De rand van de DS471LT4 is maar liefst 9,9 mm smal, waardoor hij perfect kan worden gebruikt voor videowall toepassingen. Met een ingebouwde video daisy chaining, hoeft er maar één 1080p bron gebruikt te worden op video wanden tot 6 x 6 grootte zonder dat er een extra externe video wall controller nodig. Door het combineren van een smalle rand display met de voordelen van een hoge helderheid LED-achtergrondverlichting, is deze display ideaal voor indoor omgevingen die veel daglicht ontvangen zoals luchthavens, winkelcentra en etalages.

LED-achtergrondverlichting is energie-efficiënt en zorgt voor een veel helderder beeld dan de traditionele CCFL-achtergrondverlichting. Vanwege de compacte aard van LED, zijn de displays ook dunner. Dynascan's DS lijn van LCD's maken gebruik van een eigen systeem van LED-achtergrondverlichting die niet alleen energie-efficiënter is dan de traditionele CCFL-achtergrondverlichting, maar ook aanzienlijk lichter is. Dynascan heeft zijn LED-expertise aangewend om een collectie van ultra-hoge helderheid LCD's te ontwikkelen die gemakkelijk kunnen worden bekeken in direct zonlicht. 

Full HD- Resolutie:
Met een resolutie van 1920 x 1080 Full HD,  biedt de DS471LT4 een super scherp beeld waardoor elk klein detail zichtbaar is.

DS471LT4