Draagbaar led scherm

 

 

Het  draagbare LED scherm is uitgevoerd met Wi-Fi, USB en 4G  en is dus op diverse manieren te benaderen en te voorzien van de gewenste data. Dit draagbare LED scherm is uitermate geschikt voor het super snel en opvallend informeren en attenderen van mensen in bijzondere situaties. Door middel van een ingebouwde lichtsensor past dit scherm, net als al onze schermen, zich aan de lichtomstandigheden aan. De instellingen van de automatische lichtsensor zijn zelfs naar uw wens aan te passen. Zelfs kunt u met ons bijgeleverde software pakket de tijdsduur en periode van een bepaalde boodschap of afbeelding eenvoudig instellen.

Doordat dit LED scherm draagbaar is, kunt u snel ter plekke zijn en op de juiste manier zorgen voor extra veiligheid. Wij leveren bij al onze led schermen een zeer gebruiksvriendelijk software pakket zonder extra maandelijkse kosten. Voorafgaande aan de levering van een led scherm verzorgen wij een uitgebreide instructie. Mochten er na de leveriing vragen zijn omtrent het aansturen cq. het laden van het LED scherm met teksten, afbeeldingen of filmpjes, dan kunnen wij veelal telefonisch de juiste ondersteuning bieden. Mocht telefonische ondersteuning niet voldoende zijn, dan zorgen wij ervoor dat uw led scherm in korte tijd weer functioneert zoals u wilt. Service staat hoog in ons vaandel.
Dit scherm is tevens te voorzien van accu's zodat het led scherm nog mobieler en praktischer wordt. Wellicht heeft u zelf ideeën omtrent het toepassen van led schermen, maar twijfelt u of dit technisch mogelijk is ? Wij laten ons graag uitdagen.

Wilt u meer informatie, een offerte aanvragen of een vrijblijvende afspraak maken met een van onze accountmanagers ? 
U kunt ons bereiken via:
Ons telefoonnummer: 026-4743715, onze contactpagina, of stuur een mail info@ledxtra.nl 

Draagbaar LED scherm