Digitale verkeersborden

LED verkeersborden POL


LED dynamische verkeersborden

Deze eenvoudig te programmeren led verkeersborden zullen bijdragen aan een veiligere omgeving tijdens het uitgaan en starten van de school. Deze LED verkeersborden zijn uitgevoerd met een P13 pixel. Deze borden kunnen wij met elk type en grootte LED pixel uitvoeren. Afhankelijk wat er op de borden getoond dient te worden, de kijkafstand en de lichtsterkte. 

Deze dynamische LED verkeersborden kunnen uitgevoerd worden met accu's en een bijpassend laadsysteem. Door het laadsysteem en de accu's aan te passen aan de energiebehoefte van de LED verkeersborden bent u verzekerd van een bedrijfszeker systeem. De accu's van de LED schermen zullen zodra de straatverlichting aangaat weer opgeladen worden voor de volgende dag.

Naast het tonen van de borden A0130 (zone 30) en bord A0230 (einde zone 30) zijn er nog veel meer toepassingen mogelijk, denk hierbij aan het extra aandacht geven aan de verkeersveiligheid na de schoolvakanties en mededelingen op het gebied van weg werkzaamheden in uw gemeente.  

Het programmeren van deze dynamische LED verkeerborden is op diverse manieren te realiseren. Hierbij valt te denken aan USB, WiFi, LAN verbinding of een 4G modem. Door de gebruiksvriendelijke en gratis software is het programmeren van de data en de tijdplanning van vertonen een fluitje van een cent. Voor dure onderhoudscontracten voor software, licenties en dergelijke bent u bij ons aan het verkeerde adres. Wij leveren een compleet plug and play LED systeem. Voor het nodige onderhoud van de LED schermen beoordelen wij samen met de klant hoe wij hier invulling aan kunnen geven. Ook dit zien wij als maatwerk.

Wilt u meer informatie, een offerte aanvragen of een vrijblijvende afspraak maken met een van onze accountmanagers ? 
U kunt ons bereiken via:
Ons telefoonnummer: 026-4743715, onze contactpagina, of stuur een mail info@ledxtra.nl 

LED verkeersborden POL

LED verkeersborden POL