Digitale verkeersborden LED

LED verkeersborden POL

Deze week hebben wij in samenwerking met de firma Pol uit Heteren een zestal dynamische LED verkeersborden mogen leveren. Deze eenvoudig te programmeren led verkeersborden zullen gaan bijdragen aan een veiligere omgeving tijdens het uitgaan en starten van de school.

Doordat wij deze dynamische LED verkeersborden hebben uitgevoerd met accu's en een bijpassend laadsysteem worden deze LED borden gedurende de dag continu voorzien van stroom. Zodra de verlichting van de lantaarnpalen gaat branden worden de LED borden weer voldoende opgeladen voor een dag dienst.

Naast het tonen van de borden A0130 (zone 30) en bord A0230 (einde zone 30) op de LED schermen, zijn er nog veel meer toepassingen mogelijk, denk hierbij aan het extra aandacht geven aan de verkeersveiligheid na de schoolvakanties en mededelingen op het gebied van weg werkzaamheden. 

LED verkeersborden POL

Deze dynamische LED verkeersborden dragen tevens bij aan een duurzame oplossing, aangezien led zeer energiezuinig is en een lange levensduur heeft (10 Jaar).

Wilt u meer informatie, een offerte aanvragen of een vrijblijvende afspraak maken met een van onze accountmanagers ? 
U kunt ons bereiken via:
Ons telefoonnummer: 026-4743715, onze contactpagina, of stuur een mail info@ledxtra.nl 

dynamisch verkeersbord