LED stoepbord

 

Ons LED stoepbord is een zeer krachtig instrument waarmee in elke situatie de aandacht wordt opgeëist. Het lage energie verbruik en lange levensduur maakt het LED stoepbord zeer duurzaam en betrouwbaar.

Door de compactheid en verplaatsbaarheid is het LED stoepbord "MIAX" multifunctioneel inzetbaar. Met zijn geringe afmetingen van 1,2x0,75m (hxb) en gewicht van 45kg is het LED stoepbord eenvoudig verplaatsbaar en binnen enkele seconden operationeel. Door de blokkeerbare zwenkwielen en een goede bodemvrijheid kan de MIAX overal geplaatst worden. Door de robuuste constructie van het LED stoepbord kan deze windkracht 5/6 weerstaan.
De voet kan uitgevoerd worden met een extra "statische" boodschap of worden voorzien van uw bedrijfsnaam of logo.

Het digitale LED stoepbord is uitgevoerd met een dubbelzijdig LED display en absoluut revolutionair op het
gebied van mobiele reclame en visuele communicatie. Met een hoge resolutie en heldere powerleds is (buiten) adverteren nog
nooit zo attractief en opvallend geweest. Door het gebruik van de laatste LED technologie heeft het digitale LED stoepbord "MIAX" een hoge lichtsterkte met werkelijke kleuren en een laag energieverbruik. Het dubbelzijdige LED  display zorgt voor het maximaal uitdragen van uw boodschap of reclame.
De lichtsterkte van het display wordt door het omgevingslicht aangepast; wanneer het donker wordt zal de MIAX automatisch dimmen. 
De MIAX is standaard voorzien van een 230V aansluiting, een accu-systeem is optioneel.

Met de gebruikersvriendelijke software kan er eenvoudig een programma gemaakt worden.
Het LED stoepbord kan worden geladen met meerdere programma's voorzien van afbeeldingen, teksten en video's. Het creëren van een advertentie of boodschap is gemakkelijk en wordt samengesteld door middel van eigen foto’s, video's en teksten.
De data overdracht, het programma uploaden, gaat eenvoudig door middel van een USB geheugen stick, WiFi of een GPRS verbinding.

Het zeer gebruiksvriendelijke softwarepakket maakt het mogelijk om verschillende programma’s op een vooraf geselecteerde dag en tijd te laten afspelen. Hierbij moet u denken aan afbeeldingen, teksten, video's. 
Met een optionele temperatuur sensor is het ook mogelijk om de actuele buiten temperatuur weer te geven.

Het LED stoepbord MIAX kan worden uitgevoerd met WiFi of een 4G data verbinding. Hierdoor is het mogelijk om meerdere LED stoepborden centraal aan te sturen en via de cloud te uploaden. Via het beveiligde cloud overdracht systeem kunnen meerdere LED stoepborden worden voorzien van het zelfde programma zodat deze tegelijkertijd worden afgespeeld.
Elk LED stoepbord heeft zijn eigen ID en kan ook afzonderlijk met een afwijkend programma geprogrammeerd worden. Elk programma wordt in de cloud klaar gezet en wanneer het LED stoepbord wordt geactiveerd zal deze gaan controleren of
er een nieuw programma in de cloud klaar staat en zal het betreffende LED stoepbord het programma automatisch downloaden en
afspelen.

Onderstaand een overzicht van de standaard modellen. 

Model

TX-5.0

MX-5.0

MX-3.9 L

MX-3.9 H

Totale afmeting

700x550x1160 mm

860x700x1300 mm

860x700x1300 mm

860x700x2000 mm

Afmeting LED display

 640 x 800 mm

800 x 960

750x1000 mm

750x1000 mm

1Gewicht

45 kg

70 kg

90 kg

95 kg

Resolutie

P 5.0

P 5.0

P 3,9

P 3,9

Wifi

incl.

incl.

incl.

incl.

USB

incl.

incl.

incl.

incl.

Gemiddeld verbruik

190 Watt

220 Watt

400 Watt

400 Watt

Digitale stoepborden Miax. Hoog en laag
 
Wilt u meer informatie, een offerte aanvragen of een vrijblijvende afspraak maken met een van onze accountmanagers ? 
U kunt ons bereiken via:
Ons telefoonnummer: 026-4743715, via onze contactpagina, of stuur een mail info@ledxtra.nl