LED Stoepbord Cobra Café Amsterdam

Dit digitale stoepbord is uitgevoerd met een dubbelzijdig led scherm in de afmeting 750x1000 mm. Dit led scherm heeft een pixel van P3.9 en een resolutie van 192 x 256 pixels.
Door de bijgeleverde gebruiksvriendelijke software is het led stoepbord uiterst eenvoudig te voorzien van data. Deze data kan bestaan uit tekst, afbeeldingen, video's of een combinatie hiervan. Via de ingebouwde Wi-Fi verbinding is dit alles op afstand en eenvoudig te realiseren. Mocht er om welke reden dan ook een storing zijn in het Wi-Fi signaal zijn, dan kan via de ingebouwde USB aansluiting het led stoepbord via deze ingang van data worden voorzien.
De lichtsterkte van dit led stoepbord wordt door de ingebouwde lichtsensor automatisch aangepast aan het omgevingslicht. U voorkomt hiermee dat omstanders hinder ondervinden van uw led stoepbord.
Het led stoepbord is hufterproof uitgevoerd. Door de constructie van het led scherm kan deze een redelijke impact weerstaan. Een omvallende fiets zal geen noemenswaardige schade veroorzaken aan het digitale stoepbord.

Door de toegepaste techniek in de besturing blijft de data in het led scherm altijd beschikbaar. Het plots onderbreken van de stroomvoorziening heeft geen enkele invloed hierop. In tegenstelling tot de meeste led schermen die van hun data afhankelijk zijn van een aangesloten pc of mediaplayer. 

Tevens kunnen wij meerdere led stoepborden via de software tegelijk aansturen door middel van een 4g data verbinding. De ideale oplossing indien uw meerdere vestigingen heeft en dit centraal wilt aansturen.

Bent u geïnteressereerd geraakt en wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit unieke led stoepbord ? Wij komen graag een uitgebreide demonstratie geven. Ook bestaat de moglijkheid om een pilot te draaien met een van onze modellen. Op deze manier kunt u zelf het effect testen en meten voordat u overgaat tot aanschaf of lease van een led stoepbord.

 

 LED scherm Cobra Café Museumplein. The Heineken Experience

 


 

 

Led stoepbord. Cobra Café Museumplein. Amsterdam

 

Digitaal stoepbord Cobra Café Amsterdam. Museumplein

 

Wilt u meer informatie  of een offerte aanvragen ? U kunt ons bereiken via:

Ons telefoonnummer: 026-4743715, via onze contactpagina, of stuur een mail info@ledxtra.nl