Blue Legend led displays

 

De Blue Legend hebben wij mogen voorzien van 3 Led schermen met een totale oppervlakte van 4 m2 !!

Dankzij deze led schermen hebben al diverse nieuwe sponosrs zich aangesloten bij deze enthousiaste club. Op elk truckpulling evenement is deze truck mede dankzij de kwalitatief hoogwaardige led schermen een eersteklas blikvanger. 
Door de gebruiksvriendelijke software is de gewenste uiting van de desbetreffende sponosr in no time te tonen op de  led schermen.

Heeft u zelf plannen voor een of meerdere led schermen voor welke toepassing dan ook ? Wij laten ons graag uitdagen.

 

 blue legend

Sinds de laatste update hebben wij een optie toegevoegd aan dit LED systeem. Vanuit de cabine kan live geschakeld worden tussen de te tonen reclamebeelden en live beelden vanuit de cabine. Deze beelden worden real time weergegeven op de beide LED schermen aan de zijkant van de Blue Legend. Spectaculair en als enige in Nederland. 

Wilt u meer weten over de Blue Legend of over de mogelijkheden om te adverteren op deze unieke truck? Klik op onderstaande link: http://www.bluelegend.nl/ Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen ? U kunt ons bereiken via: Ons telefoonnummer: 026-4743715, via onze contactpagina, of stuur een mail info@ledxtra.nl